Koppensnellen psv-Ajax: Nog even nagenieten!!!

De dag nadat Ajax heeft huisgehouden in Eindhoven dondert de dreun nog door. Altijd lekker om op zo’n dag je ochtendkrantje open te slaan. ‘Ajax droogt psv af, Amsterdammers laten in Eindhoven niets heel van psv’, zo kopt De Telegraaf. Het Parool brand de Eindhovense formatie ook tot de sokken af: ‘Ajax vernedert psv’, zo luidt de conclusie. Het Algemeen Dagblad is al niet veel anders gestemd: ‘Ajax geeft psv een afstraffing’, zo luidt de kop van de Rotterdamse krant: Ajax speelde met psv. Vanaf de eeste minuut speelde Ajax met vuur in de schoenen terwijl psv over het veld doolde. Of de onrust binnen de spelersgroep een positief effect had, is moeilijk meetbaar. Maar het onderlinge gekonkel zat Ajax in elk geval niet in de weg.’ Uit het artikel spreekt verder vooral de hoop dat de competitie weer spannend gaat worden nu.

Als laatste is ook Trouw uiteraard lyrisch over Ajax: ‘Ajax, tot op vijf punten genaderd, is plotseling frisser, slagvaardiger en, zowaar, krachtiger’, zo weet men. Edgar Davids wordt gezien als de grote winst: ‘Davids liet zien dat Oranje nog wel degelijk met zijn inbreng gediend zou kunnen zijn, méér voorlopig nog dan met die van de fragiele Afellay, Davids’ terugdeinzende tegenspeler in de eerste helft.’

Bekijk ons eigen (foto)verslag van psv-Ajax

Related posts