Chivu en Ogararu niet met Roemenië tegen Oranje!

Chirstian Chivu zal aanstaande zondag ontbreken in het Roemeense nationale team dat het dan in het kader van de EK-kwalificatie opneemt tegen Oranje. De ex-Ajacied is herstellende van een neusoperatie. Chivu liep de zware neusblessure op in het Champions League duel van zijn club AS Roma tegen Olympique Lyon. Ook Sorin Ghionea, Petre Marin, Floran Petre en Ovidiu Petre staan niet tot de beschikking van de Roemeense bondscoach Piturca. Ondanks de afwezigheid van het vijftal kreeg Ogararu opnieuw geen invitatie.

De 27-jarige rechtsback kan de laatste weken bij Ajax rekenen op een basisplaats, maar dat is voor Piturca nog geen reden om de enkelvoudige international bij de nationale ploeg te halen. Bodgan Lobont, oud-doelman van de Amsterdammers, maakt wel deel uit van de 22-koppige selectie.

Related posts