Sukkel Gomes nog steeds in lappenmand of gewoon onderdeel van psychologisch steekspel?

Het is nog steeds niet zeker of Gomes morgen inzetbaar is voor PSV. De Braziliaan heeft vandaag nog steeds apart van de groep getraind. Je kan gebleseerd raken door dat je geraakt wordt door een tegenstander of gewoon in een duel om de bal of als je een bal wegtrapt of een sprintduel aangaat, maar dom is het om geblesseerd te raken door het juichen voor een doelpunt. Nog een geluk dat het geen waterpolo was, anders was hij waarschijnlijk verdronken!!

Toch verwachten wij nog altijd dat Gomes gewoon onder de lat zal staan morgen. De laatste P$V training liet een aardig fitte Gomes zien. Het heeft er dus alle schijn van dat de twijfel rond Gomes onderdeel is van het psychologisch steekspel rondom de topper.

Related posts