Live naar PSV-Ajax kijken in Ei’hoven, de ArenA of toch gewoon (gratis) thuis!

Omdat veel fans zondag, door welke reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om het duel PSV-Ajax live in Eindhoven bij te wonen heeft de supportersvereniging in het kader van de 107-jarige verjaardag van Ajax georganiseerd dat supporters de wedstrijd live in de ArenA op een groot scherm kunnen bekijken. De supportersvereniging heeft hiervoor de eerste ring Noord afgehuurd. Alle, ruim 4500 beschikbare kaarten, waarvoor men zich heeft kunnen inschrijven, zijn opgestuurd naar de mensen die ze aangevraagd hadden. Het was binnen no time uitverkocht.

Voor de overige duizenden fans rest er niets anders dan de wedstrijd thuis via TV, radio of Teletekst te volgen. Via TV zijn er drie mogelijkheden:

1. De mensen die lid zijn van Tele2 of Digitenne hebben het in hun pretpakket zitten!
2. Planet.nl biedt de mogelijkheid voor 4 euro het duel via internet te bekijken. Ervaringen uit het verleden hebben echter geleerd dat zodra de belangstelling groot is; en dat zal hij zijn voor P$V-Ajax, deze betaalde streaming de druk niet aankan en vastloopt waardoor je meer naar een slechte diapresentatie zit te kijken dan naar een voetbalwedstrijd!
3. Sommige Pear2pear netwerkjes zenden de, veelal Chinese streamings, uit: gratis! Wat moet je ervoor doen? De wedstrijd wordt ook uitgezonden via de zender GoalTV2. Deze zender is te vinden in het programma PPMate.
Wellicht zal er ook een stream komen via het programma Soapcast of PPLive. Zorg dat je bovenstaande programmatjes alvast op je PC hebt staan. Lees eventueel de uitleg over de programma’s: Voor Soapcast, voor PPLive en voor PPMate.

UPDATE: Voor het juiste programma en de juiste streamings: ZIE HIER

Voor alle duidelijkheid: Wij hebben geen betrokkenheid bij deze streamings en geven louter aan waar op het web ze te vinden zijn!

Related posts