PSV hoogst waarschijnlijk met Kluivert en Gomes tegen Ajax

Eerder vandaag werd al duidelijk dat Patrick Kluivert waarschijnlijk zal spelen zondag tegen zijn oude club (zie bericht). Zoals het er nu naar uitziet zal ook P$V-doelman Heurelho da silva Gomes zondag terugkeren onder de lat bij de Lampjes in het duel tegen Ajax. De sluitpost moest het vorige duel van de Eindhovenaren; tegen Excelsior, missen door een liesblessure die hij had opgelopen in het Champions League treffen met Arsenal. De Eindhovenaren kampen met een grote lijst blessures, onder andere Arouna Koné en Alex zijn er niet bij. PSV heeft slechts negentien man op de lijst voor het duel met Ajax staan, één van die spelers is de 19-jarige derde doelman Ruud Boffin.

Desondanks is PSV-trainer Ronald Koeman niet ontevreden en ziet hij het duel met Ajax met een goed gevoel tegemoet. ,,De druk ligt nu bij Ajax, zij staan acht punten achter, het resultaat van vorige week tegen Arsenal geeft een stuk vertrouwen. Ajax weet ook wel dat PSV heel moeilijk te kloppen is in deze wedstrijd”, aldus de oefenmeester vandaag.

Related posts