Sneijder, Stam fit voor topper PSV-Ajax

Henk ten Cate kan komende zondag voor het duel met PSV gewoon beschikken over zowel Jaap Stam als Wesley Sneijder. Het tweetal is weer genezen van hun blessures en trainde vandaag volop mee met de groep. Stam kampte enkele weken met een blessure aan zijn hamstring, die hij opliep in het bekerduel met Willem II van 28 februari jongstleden. Sneijder hield aan de wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen weekend een lichte kwetsuur aan het bovenbeen over. Ajax kan zondag alleen niet beschikken over Thomas Vermaelen en Leonardo.

Bij PSV is de ziekenboeg een stuk groter; De Lampjes moeten het doen zonder de langdurig geblesseerden Alex en Arouna Koné terwlijk ook het meespelen van Kromkamp hoogst twijfelachtig is. Doelman Gomes trainde vandaag nog binnen. De verwachting is echter dat hij zondag gewoon zijn opwachting kan maken. Ook Patrick Kluivert is waarschijnlijk inzetbaar voor Ronald Koeman. De ex-Ajacied stond een maand buiten splen maar heeft de groepstraining inmiddels hervat.

Related posts