Ajax America NIET opgedoekt maar in uitgekleede vorm door als Florida Soccer Alliance

De laatste dagen is door ons toedoen (zie artikel van gisteren) het balletje rond Ajax America weer gaan rollen. De club is van de aardbodem, zo schijnt het, verdwenen. Door het sturen van een mail met wat feiten en vragen aan de lokale zender AT5 is er ook bij hen kennelijk een lampje gaan branden en heeft men zelf vandaag ook een artikel geplaatst. Daarin werd o.a. gemeld dat Ajax niet bereikbaar was voor commentaar. Aan ons wil Ajax echter vandaag toch een tipje van de sluier oplichten:

Ajax America is officieel ten einde. In een uitgekleede vorm gaat de organisatie echter door onder de naam Florida Soccer Alliance (zie website). Deze ‘nieuwe’ club heeft alle banden met Ajax (logo/naam e.d.) losgelaten. De organisatie is sterk ingekrompen. Wel is Barry Hulshoff nog wel aanwezig aldaar. De oud-Ajaxspeler was bij Ajax Amerika Technisch Directeur en is nu ‘Director of Premier Coaching’. De club verschijnt overigens wel op het toernooi Copa Amsterdam komend voorjaar.

Zie ook eerdere berichten:
15 maart 2007: Ajax America in uitgekleede vorm door als Florida Soccer Alliance
14 maart 2007: Is Ajax America dan werkelijk dood?: Ajax weet niets van ontbinding
21 februari 2007: Is satellietclub Ajax America in stilte opgeheven?
24 augustus 2005: Ajax America wil aandeel in landelijke MLS-team
1 augustus 2005: EXCLUSIEF INTERVIEW MET BARRY HULSHOFF BIJ AJAX AMERICA IN ORLANDO
28 januari 2004: Suurbier aan de slag als TD Ajax Orlando
26 oktober 2003: Officiële website Ajax Orlando FC gelanceerd

Related posts