Is Ajax America dan werkelijk dood?: Ajax weet niets van ontbinding

Onlangs (zie bericht) vroegen wij al af wat er eigenlijk is gebeurd met Ajax America (voorheen Ajax Orlando). De club lijkt van de aardbodem verdwenen. Navraag bij de fansite van Ajax USA maakt ons ook al niet veel wijzer. Bij Ajax zelf wil een woordvoerder alleen kwijt: ,,Binnen Ajax is er niets bekend over de situatie van Ajax America”. Vreem toch? Feit is dat de website al geruime tijd uit de lucht is en nergens in geen enkele competitie de club te traceren meer is. Is Ajax America dood?

Zie ook eerdere berichten:
21 februari 2007: Is satellietclub Ajax America in stilte opgeheven?
24 augustus 2005: Ajax America wil aandeel in landelijke MLS-team
1 augustus 2005: EXCLUSIEF INTERVIEW MET BARRY HULSHOFF BIJ AJAX AMERICA IN ORLANDO
28 januari 2004: Suurbier aan de slag als TD Ajax Orlando
26 oktober 2003: Officiële website Ajax Orlando FC gelanceerd

Related posts