Ten Cate vergroot de afstand

De technische staf van Ajax onder leiding van Henk Ten Cate heeft besloten dat alle trainingen voor de rest van de maand in de Amsterdam Arena gaan plaatsvinden. Waarom is dit: Is er veel regen voorspeld? Is het veld in de Arena beter? Of weet HTC dat de komende wedstrijden erg belangrijk zijn en wil hij zijn porselijnen popjes tegen wat kritische opmerkingen beschermen.

Het jammere van het besluit is wel dat er totaal geen toelichting is gegeven voor dit idioote besluit, de AFCA Supporters club heeft Martin van Geel om uitleg gevraagd. Wij begrijpen ook wel dat je voor een topper 1 a 2 trainingen in de besloten heid wil doen om evt wat verrassende standaard situaties te proberen, Maar een stuk of 20 traingen gaat wel erg ver. Misschien gaat HTC ze nu eens uitleggen hoe je een hoekschop moet nemen!!!!!

Ook wordt er voor het gemak maar even aan voorbij gegaan dat er naast het trainingveld ook nog een SUPPORTERSHOME staat en dat dat open is tijdens de trainingen, dit wordt gedaan door VRIJWILLIGERS en is nu dus voor de kat ze kut open. Al met al zal dit de relatie tussen Technische staf en supporters niet ten goede komen. En als de komende wedstrijden niet positief zullen de gevolgen van deze actie nog wel eens hard terugkomen.Bron: AFCA Supporters club

Related posts