5 april Ledenavond AFCA Supportersclub

De AFCA Supportersclub organiseert op donderdag 5 april a.s. speciaal voor haar leden een thema-avond in het Supportershome. Op deze avond zullen een aantal – voor ons supporters – belangrijke onderwerpen besproken en bediscussieerd worden. Uiteraard is er op deze avond ook gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen aan de bestuurleden van de supportersclub. De ledenavond begint om 20:00 uur. De deuren van het Supportershome zijn geopend vanaf 19:00 uur.

De AFCA Supportersclub is voornemens om minimaal 3 keer per jaar dergelijke thema-avonden te organiseren voor haar leden.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de opkomst voor deze avond, verzoeken wij de leden die de ledenavond willen bijwonen zich aan te melden via het aanmeldingsformulier. Deze is te benaderen via de homepage van onze website. Meld je aan, want alleen de leden zelf kunnen van deze avond een succes maken!

Ben je nog geen lid van de AFCA Supportersclub en wil je de ledenavond ook graag bijwonen, wordt dan nu voor € 10,- per jaar lid.

Ook voor deze avond geldt onze slogan …één Ajax!

Bron: AFCASupportersclub.nl


AFCA Supportersclub


Related posts