Van der Sar: ‘Helaas niet meer terug naar Ajax’

In tegenstelling tot zijn voormalige ploeggenoot Edgar Davids zal Edwin van der Sar in de laatste jaren van zijn carriere niet meer terugkeren naar Ajax. Dit meldde de doelman van Manchester United in het RTL-programma Voetbal Insite. Van der Sar beloofde bij zijn afscheid bij Ajax dat hij ooit terug zou keren. ,,Het is jammer dat ik mijn woorden van toen niet heb kunnen waarmaken. Toen ik dat zei wist ik niet dat ik op late leeftijd nog bij zo’n mooie club als Manchester United terecht zou komen.”

De Nederlandse international verwacht dat Man Utd zijn laatste club is; ,,Ik heb hier mijn contract verlengd, waardoor de kans erg klein is dat ik nog terugkom. Maar met Maarten Stekelenburg heeft Ajax nu een keeper die veel meer toekomst heeft dan ik.”

Related posts