Van Basten haalt zes Ajacieden in voorselectie Oranje

In de voorselectie van Marco van Basten voor de komende interlands van Oranje voor de kwalificatie voor het Europees kampioenschap van 2008 zitten zes Ajacieden: Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson, John Heitinga, Wesley Sneijder, Ryan Babel en Klaas-Jan Huntelaar. Echte verrassingen bleven dit keer uit. Op 16 maart zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt.

Op 24 maart speelt Oranje in Rotterdam tegen Roemenië en op 28 maart uit tegen Slovenië.

Voorlopige selectie
Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord)
Verdediging: Khalid Boulahrouz (Chelsea), Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Jan Kromkamp (PSV), Joris Mathijsen (HSV) en Barry Opdam (AZ)
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Ajax), Evander Sno (Celtic), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ)
Aanval: Ryan Babel (Ajax), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (AZ), Dirk Kuyt (Liverpool), Arjen Robben (Chelsea) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)

Related posts