Derksen: ‘Maduro sprak vandaag met Ajax; Van der Meyde naar Twente’

In het programma Voetbal Inside wist Johan Derksen weer enkele nieuwtjes te vertellen. Zo zou Hedwiges Maduro vandaag duidelijkheid hebben gehad in een gesprek met de Ajax-leiding. Zoals Martin van Geel al had laten weten in de media krijgt de middenvelder vooralsnog geen nieuw contract aangeboden. Maduro zal zich eerst moeten bewijzen alvorens Ajax een beslissing wil nemen. Verderop in het seizoen gaan beide partijen wederom om de tafel om dan de situatie nogmaals te bespreken. Zijn contract loopt nog door tot eind volgend seizoen.

Van der Meyde
Een ander opmerkelijk bericht dat Derksen wist te melden is dat Andy van der Meyde zeer waarschijnlijk komend seizoen vertrekt van Everton naar FC Twente. Door allerlei nare persoonlijke omstandigheden en blessures kwam Van der Meyde tot dusverre nauwelijks aan spelen toe bij Everton. Momenteel zit de inmiddels 27-jarige dribbelaar voornamelijk op Engelse banken of tribunes.

Van der Meyde werd tijdens zijn Ajax-periode al eens verhuurd aan de Tukkers. Jan van Halst bevestigde min of meer later op de avond in het programmma De Wedstrijden het verhaal van Derksen. Ook Jan Vennegoor zou volgens Van Halst de stap naar Enschede gaan maken.

Related posts