Overige media lezen het nu ook: Wegereef heeft fout (donderdag al!) toegegeven + Reactie Telegraaf

Bij De Telegraaf had men kennelijk deze zaterdagochtend niets te doen en dus ging men de kranten van concurrent AD van afgelopen week maar eens door worstelen. Kennelijk zag men toen tot eigen ontzetting dat daarin afgelopen donderdag al scheidssrechtersbaas Uilenberg werd geciteerd over het geval Wegereef (zie ons bericht). Uilenberg zei in dat artikel al dat Wegereef zijn fout toe gaf: ,,Ik heb mijn mening pas gegeven nadat ik Wegereef had gesproken over de zaak. Die had thuis, in alle rust, de beelden nog eens bekeken en was zelf ook tot de conclusie gekomen dat De Zeeuw met gestrekt been op de doelman was ingekomen.”

Door het artikel in de Telegraaf lijken nu ook alle andere media plots wakker geschrokken: Onder andere Ajax Netwerk en zelfs het RTL Nieuws nemen het bericht nu klakkeloos over. De Telegraaf begint zijn eigen artikel vandaag met: “Het heeft even geduurd…”. Inderdaad Telegraaf; het heeft even geduurd voordat u het AD van donderdag eindelijk gelezen heeft! De krant van wakker Nederland!: Zijn we wakker! 😉

[UPDATE 16:00uur]Leuke reactie De Telegraaf:
Hallo,
Ik heb stuk in AD niet gelezen. Lijkt me inderdaad vrij frustrerend voor een journalist van het AD dat niemand zijn krant leest. Zo zie je maar dat artikelen in De Telegraaf wél door iedereen worden opgepikt.

Het interview vond woensdag plaats en De Telegraaf was toen al op de hoogte van de uitspraak van Uilenberg. Als ankeiler hebben we het vastgehouden tot de publicatiedatum van het verhaal. Bovendien is het AD niet onze leidraad. Als Amsterdamse krant zijn wij
evenals Ajax liever trendsettend dan trendvolgend, zoals ze op veler gebied zijn in Rotterdam.

Maar hartelijk dank voor je mailtje en succes met jullie site!

Ps: morgen leuk Ajax-item op voorpagina Telegraaf!

Groeten …Redactie De Telegraaf

Related posts