Van Geel: ‘Maduro behoort nu niet tot de spelers die we langer willen vastleggen’

Hedwiges Maduro snapt niets van de clubleiding van Ajax. Het contract van de international loopt nog maar anderhalf jaar door, maar het bestuur heeft hem nog niet benaderd voor een contractverlenging. Ryan Babel, John Heitinga, Jan Vertonghen, Kenneth Vermeer en Edgar Manucharyan werden al wel gevraagd om bij te tekenen. Hun contract loopt eveneens af in de zomer van volgend jaar.

,,Ik snap er niets van”, aldus Maduro tegenover Voetbal International. ‘Henk ten Cate vertelde mij laatst in een persoonlijk gesprek dat hij mij een goede voetballer vindt en vertrouwen in me heeft. Ik lees en hoor nu dat Ajax blijkbaar twijfelt of ze met me verder willen. Dat vind ik raar. Ik heb dan ook om duidelijk gevraagd, omdat ik wil weten waar ik aan toe ben.’

Prioriteiten
Martin van Geel begrijpt Maduro wel, maar blijft onduidelijk over de zaak. ,,Ik kan nu ook nog niet zeggen of we op korte termijn met hem om de tafel gaan zitten”, aldus de technisch directeur. ‘Wij hebben prioriteiten gesteld met betrekking tot de jongens die we voor een langere periode aan ons willen binden. Hedwiges hoort daar op dit moment niet bij”, aldus de technisch directeur.

Rijk der fabelen
Gisteren bracht Voetbalonline het bericht dat er al een gesprek had plaats gevonden tussen Maduro en Ajax. Een van de uitkomsten zou zijn dat Maduro per direct terug gezet zou zijn naar Jong Ajax. Gisteravond speelde Maduro echter gewoon; als invaller kwam hij voor Jaap Stam in het veld. Gezien de uitspraken van Van Geel vandaag en het optreden van Maduro gister kan het verhaal van Voetbalonline naar het rijk der fabelen worden geschreven.

Related posts