Loting halve finale KNVB beker: Ajax treft thuis RKC; AZ-NAC

Vanavond is er na afloop van de kwartfinales van de KNVB Beker geloot voor de twee wedstrijden in de halve finales. Ajax treft woensdag 18 april in de Amsterdam Arena RKC Waalwijk. een dag later speelt AZ in Alkmaar tegen NAC, dat vanavond verrassend wist af te rekenen met PSV. De winnaar van Ajax-RKC zal als thuisploeg aangemerkt worden in de finale.

Maduro mist halve finale
Ajax kan in de halve finale geen beroep doen op Hedwiges Maduro. De middenvelder kreeg woensdag een gele kaart in het kwartfinaleduel tegen Willem II en is geschorst voor de volgende ronde. Ook tegenstander RKC mist in dat duel spelers: Aanvaller Benjamin de Ceulaer en verdediger Cerezo Fung-a-Wing zijn geschorst, eveneens als gevolg van een gele kaart.

Related posts