Davids wil kaarten aanvechten maar KNVB waarschijnlijk net zo laf als Wegereef

Edgar Davids liet na afloop van het duel AZ-Ajax weten dat hij de mogelijkheden zal laten onderzoeken om zijn rode kaart aan te vechten: ,,Ik vond het onterecht. De beelden spreken voor zich. De interpretatie van de scheidsrechter heeft het wedstrijdbeeld bepaald. Bij de eerste gele kaart speelde ik gewoon de bal en bij de tweede gingen we beiden op snelheid voor de bal. Als de mogelijkheid er is, zal ik de kaarten aanvechten. We kijken naar de mogelijkheden daarvoor.”

Waarschijnlijk maakt Davids weinig kans; De KNVB is doorgaans minimaal net zo laf als haar scheidsrechters. Waar Wegereef zelfs na het zien van de beelden nog stug vol hield dat hij het bij het rechte eind had bij al zijn beslissingen zal ook de voetbalbond niet het lef hebben de rode kaart van Davids te seponeren en hem gewoon voor één duel schorsen.


Wegereef geeft Davids geheel ten onrechte zijn tweede gele kaart, dus rood


Edje was na al die jaren vergeten dat de Nederlandse scheidsrechters zo slecht zijn

Klik hier voor het complete fotoverslag van AZ-Ajax

Related posts