Seedorf naar Ajax?: ‘Tsja, wie weet; Ajax blijft mijn club!’

In een interview met Ajax Life laat AC Milan-middenvelder Clarence Seedorf de fans in het ongewisse over een eventuele terugkeer naar Amsterdam. Of hij het voorbeeld van zijn maatje Edgar Davids binnenkort zal volgen? “Tsja, wie weet.”

,,Ik heb altijd gezegd dat Ajax mijn club blijft. Daar is alles voor mij begonnen. Ajax zit in mijn hart. Ik zal de club ook altijd blijven volgen. Er zitten geen clausules in mijn contract, maar je weet nooit wat de toekomst brengt”, reageert de Oranje-international en drievoudig Champions League-winaar.

,,Ik ben blij dat Edgar Ajax een handje kan helpen. Ik denk, gezien onze mentaliteit, ook niet dat Edje naar Ajax kwam om af te bouwen. Zolang we spelen willen we alles winnen. Daarom is het mooi dat hij hier heen ging en in de toekomst… tsja, wie weet.”

Related posts