Scheringa krijgt klap van de molen?!: Bod van 9 miljoen op Huntelaar

Gekke Dirk heeft bedacht dat hij voor 9 miljoen euro Klaas Jan Huntelaar bij Ajax kan weghalen, dit alles is te lezen in de Sportweek. Dit dwaze hersenspinsels komen waarschijnlijk voort uit het eerdere bericht dat AZ voortaan zijn spelers bij de topclubs wil gaan halen. Toen Ajax destijds 10 miljoen neerlegde voor Huntelaar had AZ al een poging gedaan maar gekke Dirk vond toen 5 miljoen al teveel (zie bericht).

De actie van AZ is een tactiek die we voornamelijk kennen van Italiaanse clubs; vlak voordat je tegen een ploeg speelt ga je roepen dat je bijna rond bent met een van hun beste spelers, dit om de aandacht van je eigen onkunde af te leiden.

Overigens ontkent AZ tegenover RTV-Noord-Holland dat het concrete interesse in Klaas Jan Huntelaar heeft. Volgens de club kan Huntelaar behoren tot de groep spelers waar AZ naar zoekt, maar is de interesse zeker niet concreet. Sportweek heeft er dus, zo lijkt het, een leuke kop bij verzonnen!

Related posts