Gaat het loodzware programma Ajax dan opbreken??

Dat het de afgelopen week niet van een bijster hoog niveau was kon iedereen zien, tegen Werder kon er nog met excuses gekomen worden het veld was doorweekt, Werder was echt een maatje te groot , we kwamen al vroeg met 10 tegen 11, etc etc maar gisteren was het een zeer laag tempo en met cadeautjes werd een overwinning weggeven.

Ajax zal de komende weken wel uit een ander vaatje moeten tappen want de komende tegenstanders zijn niet mis, eerst Werder Bremen thuis daar dient iets rechtgezet te worden, dan 3 dagen later volgt AZ uit. Wil je in enigszins in het spoor blijven van P$V moet je die winnen. Dan weer 3 dagen later Willem II uit voor limonade cup altijd lastig neem maar 2 jaar geleden. Weer vier dagen later Heerenveen thuis. De Friezen zijn misschien op dit moment niet in allerbeste doen maar een klasse beter dan excelsior.

Na deze reeks kan er 7 dagen gerust worden voor de ontmoeting in Enschede tegen FC Twente. De Tukkers hebben dit seizoen thuis zeer weinig punten verspeeld. Exact 7 dagen later de topper dan in Eindhoven tegen P$V, alles kan nog drukker worden mocht Ajax spectaculair winnen van Werder dan komen er ook nog 2 Uefa cup wedstrijden bij.

Als Ajax de komende weken blijft drijven dan bewijzen ze toch tot de absolute top te behoren en blijven de poten onder de stoel van Henk Ten Cate staan. Als Ajax ten onder gaat dan gaat het toch lastig worden voor HTC.

Related posts