Rosenberg: ‘Uitspraken uit verband getrokken’

Op Ajax.nl laat Markus Rosenberg weten dat hij de commotie over zijn uitspraken maar een beetje overtrokken vindt. “Het is allemaal een beetje uit zijn verband getrokken. Wat mij betreft is het allemaal niet meer dan een storm in een glas water.”, aldus Rosenberg.

De voormalige Ajacied heeft het naar zijn zin in Bremen: ,,Ik ben hier prima ontvangen. Dit is mijn vierde club. Dus als het op aanpassen aankomt, ben ik wel wat gewend. Ik pas me snel aan. Bremen is echt een compleet andere stad dan Amsterdam. Amsterdam is een geweldige stad, die ik eigenlijk wel mis. Hier wordt ook anders gespeeld. Ajax moet het hebben van de techniek. Sterke punten van Werder zijn juist de fysieke kracht en de ervaring. Die onderlinge verschillen maken de wedstrijd alleen maar interessanter. Het besef dat ik vanavond en volgende week niet mag spelen, geeft me een extra vreemd gevoel. Toekijken is niet makkelijk. Mijn beste herinnering aan Ajax? Eigenlijk mijn hele eerste seizoen. Ik denk met een goed gevoel terug aan mijn eerste jaar.”

Related posts