Voorbeschouwing Werder-Ajax:
Al het nieuws: Het belooft een zwaar, maar hopelijk mooi, avondje te worden!

Ajax mag dan niet uitkomen in de Champions League, toch staat er een echte Europese topper voor de deur: Werder Bremen. De kampioen van Duitsland had in de Champions League de pech ingedeeld te zitten met de grootmachten Chelsea en Barcelona. Beiden wisten niet te winnen in Bremen: Chelsea verloor zelfs, Barcelona wist met de hakken over de sloot een gelijkspel uit het Bremense-vuur te slepen. Het belooft een zwaar avondje te worden voor Ajax in Noord-Duitsland!

Onderaan een opsomming van al het nieuws rond dit duel!

Wesley Sneijder is woensdagavond toch gewoon inzetbaar voor Ajax in het UEFA Cup duel tegen Werder Bremen. Afgelopen zondag moest hij tijdens het competitieduel tegen ADO Den Haag het veld met een blessure verlaten. Tininho, speler van ADO Den Haag, was op zijn knie gaan staan (zie eerder bericht met beelden). De medische staf van Ajax laat vandaag desgevraagd weten dat Sneijder geen schade heeft overgehouden aan die trap en dat hij woensdagavond dus gewoon kan spelen.

Uitgebreid fotoverslag!
Met veel spanning en nieuwsgierigheid kijkt ook de redactie uit naar het duel in Bremen. Alle ingrediënten voor een heerlijk voetbalavondje lijken aanwezig. Een uitverkocht stadion, een bomvol uitvak en twee aantrekkelijk voetballende ploegen zorgen voor de nodige verwachtingen. De vrijwel voltallige redactie van AjaxF-side.NL reist morgenochtend vroeg af naar Bremen. Het is de bedoeling om in de loop van de dag al een sfeer-impressie op de site te krijgen vanuit Bremen met wat fototjes. Een uitgebreid exclusief fotoverslag zal naar verwachting in de nacht van woensdag op donderdag nog online gaan.


Om alvast in de stemming te komen: Het imposante stadion in BremenNauwelijks historie
Ajax en Werder hebben overigens nauwelijks een wedstrijdverleden. In de boeken staat slechts één wedstrijd; In 1977 speelden beiden clubs ooit een vriendschappelijke wedstrijd waarin met 1-1 gelijk werd gespeeld. Voor Ajax scoorde Sören Lerby.

Ingezonden Oproep: Werder-Ajax; hou het leuk!
Werder-Ajax is al lang en breed uitverkocht. Voor het uitvak van 2500 plaatsen is al weken geen kaart meer te krijgen. De wedstrijd leeft enorm. Zelfs zodanig dat groepen Ajacieden ook buiten de Ajaxvakken op de tribunes zullen plaatsnemen. Zowel Ajax als de Duitse autoriteiten zouden van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Ajacieden, steun je club met alles wat je in je hebt. Maar hou het leuk, wees slim en toon je clubliefde op de juiste manier! Verziek het niet! Wij zijn toch niet zo dom als die kakkerlakken?!Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win 84 euro!
Ajax is zwaar de underdog voor de winst in en tegen Bremen bij de bookmakers. Voor een overwinning van Ajax wordt maar liefst 5,6 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,5 keer en voor een zege van ADO 1,57 keer. Dat betekent dat er veel te verdienen valt met een zege van Ajax! Bij een inleg van 15 euro, 15×5,6= 84 euro! Unibet heeft een speciale actie dat als je je via Ten Cate reageert op uitlatingen Rosenberg: „Hij moet maar eens in de spiegel kijken“
Van der Vaart geeft Ajax veel kans: ‘Gewoon Werder eruit gooien!’
Pasanen heeft nog altijd een goed gevoel bij Ajax
Ajax ook zonder Sneijder en Rosales in Bremen? Verhuur Rosales ipv verkoop?
Rosenberg trapt laf achteruit richting Ten Cate en de Ajax-fans
Jong Ajax-spelers Van der Wiel, Anita en Donald bij selectie voor duel met Werder
Rosenberg trapt laf achteruit richting Ten Cate en de Ajax-fans
Ook Bremen kent personele problemen: Wel Jensen maar waarschijnlijk zonder Borowski, ook Pasanen op de bank
Ajax treft getergd maar aangeslagen Werder Bremen
Ogararu is de 4e verdediger die ontbreekt tegen Werder en Excelsior
Forse nederlaag Werder Bremen in aanloop naar Ajax
Ten Cate blikt vooruit: ‘ Werder komt te vroeg voor Ajax’

Related posts