Ajax ook zonder Sneijder en Rosales in Bremen? Toch verhuur Rosales ipv verkoop?

Het is nog maar de vraag of Ajax morgen in het UEFA Cup-duel tegen Werder Bremen kan beschikken over Wesley Sneijder, zo wist Frits Barend maandag te melden in het tv-programma De Wedstrijden. Sneijder; ‘de man in vorm’ heeft nog steeds last van de wilde trap op de knie die ADO-speler Tininho zondagmiddag uitdeelde in het competitieduel ADO Den Haag – Ajax (zie beelden hieronder).


Tininho trapt bewust Sneijder op de knie (beelden: Highlow)

Daarnaast is de kans, volgens de analist, ook groot dat Mauro Rosales er woensdag niet bij is. Volgens Barend verkast de Argentijn hoogstwaarschijnlijk op zeer korte termijn naar River Plate. Ajax wacht alleen nog op een bankgarantie. Barend verwacht dat de transfer woensdag definitief rond zal komen en dat Rosales nog dezelfde dag naar Buenos Aires zal vliegen.


In de Argentijnse krant

Related posts