Ook Bremen kent personele problemen: Met Jensen maar waarschijnlijk zonder Borowski, ook Pasanen op de bank

Werder Bremen kan tegen Ajax woensdag wel beschikken over in Stuttgart geblesseerd uitgevallen Deen en ex-Heerenveenspeler; Daniel Jensen. De Noord-Duitsers moeten het zeer waarschijnlijk wel doen zonder Tim Borowski. Jensen viel zaterdag in de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Stuttgart al naar een half uur geblesseerd uit maar hij hersteld voorspoedig. Ook Borowski werd tegen Stuttgart niet gespaard en moest na een grove charge met gestrekt been van Stuttgart-speler Cacau geblesseerd eraf. Borowski hoopt het duel met Ajax nog te halen.

Trainer Thomas Schaaf kan zowieso niet beschikken over Frank Baumann, Patrick Owomoyela en Ivan Klasnic. Die laatste onderging onlangs een niertransplantatie. Ex-Ajacied Marcus Rosenberg is niet speelgerechtigd omdat hij al met Ajax uitkwam in het UEFA-cup toernooi. Markus Rosenberg mag niet voor Werder Bremen spelen, maar een andere oud-Ajacied kan dat misschien wel. Petri Pasanen is na zijn avontuur bij Portsmouth bij Werder Bremen terechtgekomen. Hij heeft momenteel echter zelden een basisplaats bij de Duitse club. Het is te verwachten dat Pasanen op de bank zal zitten. Klaas Jan Huntelaar en Gabri zijn volgens de UEFA bij een volgende gele kaart geschorst.

Related posts