Vreemd maar ook de Ajax-website meldt: Blind tekent bij Sparta

Het was officieus al bekend (zie bericht). maar Danny Blind heeft nu ook daadwerkelijk zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem met ingang van komend seizoen technisch directeur bij Sparta maakt. De Zeeuwse oud-speler en voormalig trainer van Ajax kwam een contract voor vier seizoenen met de Rotterdamse eredivisionist overeen.

Opvallend is dat ook de officiële website van Ajax melding maakt van de overeenkomst tussen Blind en Sparta. Danny hoorde namelijk sinds zijn ontslag, afgelopen voorjaar, niets meer van Ajax. Dit terwijl Martin van Geel toen had belooft een andere job binnen Ajax te zoeken voor het Ajax-icoon.

Blind verdedigde al eerder als speler de clubkleuren van Sparta. In 1979 begon hij zijn imposante voetbalcarriere op ‘ Het kasteel’.

Related posts