‘Gaat Feyenoord eindelijk ook eens zijn excuses aanbieden en volgt hier ook een vooronderzoek naar?!’

Donderdag maakte de KNVB bekend dat ze een vooronderzoek instelt naar het ‘Bloody Sunday’ spandoek op Vak409 in de ArenA tijdens de wedstrijd van Ajax tegen Feyenoord (zie bericht). De website Highlow komt vandaag met een artikel naar aanleiding van een filmpje op een Rotterdamse fansite. supporter. Biedt dit niet voldoende aanleiding om een vooronderzoek te starten naar gedragingen van de Rotterdamse fan, zo vraagt Highlow zich terecht af. En wat vinden de dierecteur van feyenoord en de voorzitter van de Rotterdamse club eigenlijk van dit gedrag van hun eigen aanhang als zij van mening zijn dat het spandoek al misselijkmakend was?

Directie en bestuur van Ajax hebben nog nooit excuus van bestuur en directie van Feyenoord gehad voor dit soort smakeloze uitingen van de Rotterdamse aanhang, noch voor de spandoeken en het gezang in De Kuip. Zal Ajax nu om excuses vragen? En… zal de KNVB nu ook een vooronderzoek instellen naar Feyenoord en haar supporters? En wanneer nemen de Nederlandse media eens stelling tegen dit soort uitingen en brengen dit breed in de publiciteit?

Lees hier het complete artikel van Highlow

Zie ook eerdere berichten hierover:
8 februari 2007: Nu plots ook vooronderzoek van aanklager betaald voetbal naar spandoek Ajax-Feyenoord
8 februari 2007: Ajax maakt schriftelijk excuses aan Feyenoord voor spandoek
6 februari 2007: Statement Vak410 omtrend ‘spandoekrel’
5 februari 2007: Ajax neemt maatregelen tegen vak410 naar aanleiding van o.a. spandoek
5 februari 2007: Commotie rondom spandoek tijdens Ajax-feyenoord: Verhaal Slop klopt niet

Related posts