Nu plots ook vooronderzoek van aanklager betaald voetbal naar spandoek Ajax-Feyenoord

Nadat iedereen zowat alles erover gezegd heeft en Ajax en Feyenoord er samen al over uitgepraat waren, doordat Ajax schriftelijk excuses heeft aangeboden en de Rotterdammers deze ook geacepteerd hebben, heeft nu ook spuit elf: de aanklager betaald voetbal schijnbaar zijn stapeltje kranten gelezen en start deze brave man zijn eigen vooronderzoek naar het inmiddels bijna verjaarde incident rond het spandoek dat zondag bij Ajax – Feyenoord omhooggehouden werd. In het onderzoek worden ook de rookbommen aan het begin van de wedstrijd betrokken, zo weet men wijselijk toe te lichten.

Zie ook eerdere berichten hierover:
8 februari 2007: Ajax maakt schriftelijk excuses aan Feyenoord voor spandoek
6 februari 2007: Statement Vak410 omtrend ‘spandoekrel’
5 februari 2007: Ajax neemt maatregelen tegen vak410 naar aanleiding van o.a. spandoek
5 februari 2007: Commotie rondom spandoek tijdens Ajax-feyenoord: Verhaal Slop klopt niet

Related posts