Statement Vak410 omtrend ‘spandoekrel’

Vak 410 heeft op zijn website een statement gemaakt over de maatregelen die Ajax tegen het vak heeft genomen en de situatie met het spandoek. Om met het laatste te beginnen keurt het vak de afbeelding op het spandoek af. Tegelijkertijd wordt aansprakelijkheid daarvoor afgewezen omdat het spandoek een actie van enkele individuen was waarvoor het Vak als geheel niet verantwoordelijk kan worden gehouden.

Dat Ajax de maatregelen heeft aangekondigd zonder met een delegatie van het Vak over het incident te spreken wordt betreurd, net als het feit dat in het bericht over Vak 410 tevens gesproken wordt over de ongeregeldheden buiten het stadion, waar Vak 410 in het geheel geen verantwoordelijkheid voor draagt.

Lees hier het volledige statement

Zie ook eerdere berichten hierover:
5 februari 2007: Ajax neemt maatregelen tegen vak410 naar aanleiding van o.a. spandoek
5 februari 2007: Commotie rondom spandoek tijdens Ajax-feyenoord: Verhaal Slop klopt niet

Related posts