Huntelaar bij Oranje wèl in de basis!

Als we uit mogen gaan van de hesjesverdeling tijdens de dinsdagochtendtraining van Oranje, zal Klaas Jan Huntelaar in het oefenduel met Rusland starten in de basisopstelling van bondscoach Marco van Basten. De Ajacied werd bij zijn club afgelopen zondag tegen Feyenoord nog gepasseerd door Ryan Babel, maar krijgt van Van Basten wel de voorkeur.

Huntelaar werd in het oefenpartijtje aan de linkerkant geassisteerd door ploeggenoot Ryan Babel. Zeer waarschijnlijk zal de rechterkant in worden gevuld door HSV-aanvoerder Rafael van der Vaart. Opvallend is dat dé man in vorm bij Liverpool, Dirk Kuijt, waarschijnlijk op de bank zal starten.

Naar aanleiding van de training van het Nederlands elftal van vandaag is het aannemelijk dat er morgen in de oefeninterland tegen Rusland vier Ajacieden in de basis zullen starten. Naast Huntelaar zijn dat Maarten Stekelenburg, Ryan Babel en Wesley Sneijder. David Mendes da Silva zal op basis van deze training eveneens zijn opwachting maken in de basiself. Clarence Seedorf begint dan op de bank.

Related posts