Huntelaar: ‘Ik ga nog beter mijn best doen en me terug knokken in de basis!’

Klaas Jan Huntelaar stond maandag, tijdens de eerste training van het Nederlands elftal, in het middelpunt van de belangstelling. Iedereen wilde weten hoe de spits zich voelt, nu hij zijn basisplaats bij Ajax kwijt lijkt te zijn. De spits zelf blijft echter nuchter. ,,Ik vind het wel lekker dat ik even in een andere omgeving zit”, zei hij. ,,Al weet ik nu natuurlijk niet of ik ook speeltijd krijg.”

Huntelaar hoorde een uur voor het duel met Feyenoord dat hij niet zou beginnen. ,,De trainer vond dat we tegen een statische verdediging speelden. Hij wilde met snelle aanvallers beginnen. Zei hij tegen jullie dat ik niet in vorm ben? Ik weet alleen wat hij tegen mij heeft gezegd.”

,,Of Ten Cate niet te veel van mij eist? Ach, ik ben een spits en wil gewoon veel doelpunten maken. Ik wil ook niet via de pers over dit onderwerp praten. Ik ga gewoon nog beter mijn best doen. Ik ga me terugknokken in de basis. Ajax staat nog maar vijf punten achter op PSV. Er kunnen nog mooie dingen gebeuren. Ik wil daar een bijdrage aan leveren.”

Related posts