Davids maandagavond gekeurd in VU. Transfer voor 99,9% rond

Edgar Davids is maandag aan het begin van de avond medisch gekeurd in het VU medisch centrum. Daarmee is het 99,99% zeker dat de voetballer na tien jaar zijn rentree zal maken bij Ajax. Het wachten is op de laatste 0,01%: een persbericht van Ajax, zo meldt AT5.
Om 19.15 uur kwam Davids het ziekenhuis uitgelopen, zich verder onthoudend van commentaar omtrent de uitslag.

Johan Derksen meldde in het tv-programma Voetbal Insite echter dat de deal nog steeds niet helemaal rond is. De clubs zouden er inmiddels uit zijn, maar tussen Ajax en Davids wordt naar verluidt nog onderhandeld.

Eerder liet ook Martin Jol, de manager van Davids’ huidige werkgever Tottenham Hotspur, doorschemeren dat de overgang nog niet helemaal is afgehandeld. Derksen wist te melden dat er voor dinsdag voorlopig nog geen persconferentie op het programma staat.

Barbara Barend meldde in hetzelfde programma dat Davids de medische keuring is doorgekomen en dat de transfer daarmee rond is gekomen. Ajax mag dit, volgens haar, vanwege de beursregels echter pas morgenochtend melden.

Related posts