Davids goed door medische keuring
TRANSFER DEFINITEF ROND; Vanmiddag al meetrainen en presentatie

Zoals eerder al gemeld is Edgar Davids gisteren aan het begin van de avond medisch goedgekeurd in het VU Ziekenhuis in Amsterdam. Artsen zien geen noemenswaardige risico’s in de fysieke gesteldheid van de 33-jarige middenvelder, die de laatste jaren af en toe tobde met blessures, zo weet het Algemeen Dagblad te melden.

Formeel was er gisteravond nog geen akkoord tussen Ajax en Davids, omdat beide partijen nog wat details moeten afronden. Vanochtend hebben beide teams de laatste plooien vlak gestreken. ,,Het ging om de puntjes op de i,’’ aldus technisch directeur Martin van Geel. ,,Nu dat is afgehandeld, kan Edgar wellicht in de loop van de middag voor het eerst meetrainen. Ik verwacht dat we hem rond die tijd ook officieel zullen presenteren.’’

Davids meldde zich gisteren aan het eind van de middag in het VU Ziekenhuis aan de Boelelaan in Amsterdam. De voetballer stapte rond 19.00 uur de achterdeur uit, zich onthoudend van commentaar. Het groene licht vanuit het ziekenhuis zal trainer Henk ten Cate tevreden stemmen, maar de trainer heeft nog geen garantie dat zijn spelersgroep intact blijft.

Ajax hoopt de middenvelder zondag al in te kunnen zetten in de klassieker tegen Feyenoord.

Related posts