Ajax maakt transfer Davids officieel bekend; vanmiddag om 14:30 uur presentatie

De kogel is eindelijk door de kerk. Ajax heeft zojuist via de officiële website de overeenstemming met Tottenham Hotspur over de onmiddellijke overgang van Edgar Davids bekend gemaakt. De 33–jarige middenvelder heeft een contract ondertekend voor anderhalf jaar tot en met 30 juni 2008 en keert daarmee weer terug op zijn oude nest.


Edgar Davids weer terug in een Ajax-shirt. Hier tijdens de afscheidswedstrijd van Dennis Bergkamp”

Op 8 september 1991 maakt hij als basisspeler zijn debuut tegen RKC Waalwijk. In totaal kwam hij 149 duels uit voor de Amsterdammers, waarin hij 33 maal het doel van de tegenstander wist te vinden. Drie landstitels, één KNVB-beker, drie Supercups, één Europese Supercup, de UEFA Cup, de Champions League en de Wereldbeker voor clubteams maken deel uit van de imposante prijzenkast van de 74-voudig international.

In 1996 verruilde Davids de Amsterdammers voor AC Milan, waar hij slechts één seizoen actief was. Na zijn periode in de Italiaanse modestad kwam hij uit voor Juventus, FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur. Davids wordt vandaag om 14.30 uur in aanwezigheid van trainer Henk ten Cate en technisch directeur Martin van Geel gepresenteerd in Amsterdam.


Edgar Davids, na tien jaar terug bij Ajax”

Related posts