Martin Jol: ‘Transfer Davids nog niet rond en zeker niet voor niks’

De overgang van Edgar Davids van Tottenham Hotspur naar Ajax leek al te zijn beklonken, maar Martin Jol geeft aan de BBC een andere lezing, zo meldt Sporttribune.nl zojuist. Volgens de oefenmeester van de Londense club zal de transfer wel doorgaan, alleen is het nog niet rond. De 33-jarige middenvelder zal volgens Jol zeker niet transfervrij de deur uit lopen, zoals eerder gemeld werd (zie bericht).

,,Vanuit Nederland hoor ik dat er al een akkoord is, maar zo ver is het nog net niet. Over de afhandeling gaat de voorzitter. Hij zorgt wel voor een goede overeenkomst.” Het is dus nog onduidelijk hoeveel Ajax zal moeten betalen voor de terukeer van de ‘pitbull’. Ook geeft Jol uitleg waarom Davids bij Tottenham dit seizoen amper aan spelen toe komt. Jol: ,,Hij vraagt me vaak waarom hij niet speelt. Edgar is een grote speler en een uitstekende professional. Als ik hem nodig heb dan speelt hij.”

Related posts