Donovan Slijngard vertrekt op huurbasis naar FC Groningen

Nadat vandaag bekend werd dat Dirk Boerrigter door Ajax verhuurd is aan Haarlem zal ook een ander speler van Jong Ajax in de winterstop verhuurd gaat worden; Donovan Slijngard gaat de rest van het seizoen op huurbasis bij FC Groningen acteren. Ajax en de noorderlingen zijn op een haar na rond over het aanwerven van de 19-jarige Ajacied.

De jonge verdediger, die eerder verkozen werd tot Talent van het jaar, mag elders ervaring opdoen. Vanavond rond de competitiewedstrijd tussen Jong Ajax en Jong Vitesse werden de puntjes op de i gezet door beide clubs over de aanvoerder van Jong Ajax.

Eerdere berichten hierover:
7 mei 2006: Donovan Slijngard gekozen tot Ajax Talent van het jaar
29 maart 2006: Ajax maakt contracteren Donovan Slijngard bekend

Related posts