Ajax legt Huntelaar een spreekverbod op

Klaas-Jan Huntelaar zal de komende tijd geen interviews geven, zo meldt het Algemeen Dagblad. De beslissing zou door Ajax zijn genomen naar aanleiding van een vraaggesprek met de aanvaller in het AD van twee weken geleden. Huntelaar liet er toen weinig misverstand over bestaan dat hij het momenteel maar matig naar zijn zin heeft.

Ajax werd niet vrolijk van het interview en besloot de Ajax-spits tijdelijk uit de wind te plaatsen. Verzoeken om interviews worden voorlopig vriendelijk geweigerd. Huntelaar is niet langer onomstreden als aanvalsleider van Ajax. De Achterhoeker maakte zondagmiddag in het uitduel met FC Groningen wederom geen goede indruk. Op 17 december 2006 scoorde The Hunter voor het laatst voor Ajax in de competitiewedstrijd tegen Excelsior.

Related posts