Ajax bevestigt: Newcastle doet bod van 7 miljoen op Babel plus Luque

Newcastle United heeft een serieus bod uitgebracht op Ajacied Ryan Babel. Dat meldde Hugo Borst zondagavond in het tv-programma Studio Voetbal en wordt vandaag ook door Martin van Geel bevestigd. De club uit de Engelse Premier League wil zeven miljoen euro op tafel leggen voor Babel en daarbij ook zou Newcastle-spits Albert Luque aanbieden.

De 28-jarige aanvaller zou in dat geval alsnog naar Nederland verkassen, nadat eerder een transfer naar PSV geen doorgang vond. Het is nog onduidelijk of Ajax op het aanbod van Newcastle United zal ingaan. Babel, die ook in verband wordt gebracht met Arsenal, ligt in Amsterdam nog vast tot medio 2008 en is momenteel met de clubleiding in onderhandeling over contractverlenging.

Related posts