Voorbeschouwing Groningen-Ajax:
‘Tradities zijn er om doorbroken te worden’ LIVE KIJKEN!

Ajax reist zondag vol vertrouwen naar Groningen, waar de club speelt tegen de plaatselijke FC. Coach Henk ten Cate ziet zijn elftal de laatste weken steeds beter worden: ,,Ik vind echt dat we vorm aan het krijgen zijn”, aldus de oefenmeester.

Dat Ajax nog nooit won in de Euroborg zegt Ten Cate niets: ”Tradities zijn er om doorbroken te worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ons gaat lukken. FC Groningen is in ieder geval een tegenstander die wel wil voetballen. Het is geen tegenstander die zich terugtrekt op eigen helft.”

Vermaelen geschorst en geblesseerd
Ten Cate kan in het nieuwe stadion van Groningen in elk geval geen beroep doen op de geblesseerden Thomas Vermaelen en Kenneth Vermeer. Vermaelen is naast geblesseerd ook geschorst voor het duel in Groningen. Jan Vertonghen ontbreekt zondag vanwege trieste familie-onstandigheden. De Spanjaard Roger is ook nog geblesseerd, maar de verwachting is dat hij volgende week de groepstraining weer kan hervatten.

FC Groningen moet het doen zonder de ervaren Gibril Sankoh. De verdediger liep in het met 3-2 verloren duel met Vitesse tegen zijn vijfde gele kaart aan, waardoor hij voor één wedstrijd geschorst is. De aftrap is zondag overigens voor de verandering weer eens normaal om 14:30 uur. Als scheidsrechter heeft de KNVB Jan Wegereef weten te strikken.

Volg FC Groningen-AJAX gratis live via internet!
Voor alle Ajax supporters die vandaag niet naar Groningen (kunnen) afreizen is er het alternatief om via internet te kijken. Dat kan betaald maar ook is er meestal ergens een gratis stream. Hoe het werkt? Lees dat in het nieuwsbericht dat wij onlangs publiceerden. Lees echter ook dit aanvullende nieuwsbericht over kijken via Planet.nl. In het forum van voetbalinbeeld kun je waarschijnlijk de URL vinden van de stream. Voor de goede orde: Wij hebben geen betrokkenheid bij deze streamings!

Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win!
ondanks de traditie in het Euroborg is Ajax favoriet voor de winst tegen FC Groningen. Voor een overwinning van Ajax wordt 1,73 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,55 keer en voor een zege van FC Groningen 4,1 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×1,730= 25,95euro! Unibet heeft een speciale actie dat als je je via zie verslag)
19-3-2006: Groningen-Ajax 3-2 (zie verslag)
19-12-04: Groningen-Ajax 0-4 (zie verslag)
5-10-2003 Groningen-Ajax 1-3 (zie verslag)
1-9-2002 Groningen-Ajax 1-3 (zie verslag)
30-9-2001 Groningen-Ajax 1-4 (zie verslag)

Related posts