Tien: ‘Transfer Davids is definitief rond’

De commerciele zender Tien meldt dat de transfer van Edgar Davids naar Ajax definitief is rondgekomen. De Amsterdammers zouden zaterdag overeenstemming hebben bereikt met Tottenham Hotspur over de overgang van de 34-jarige middenvelder. Davids kan naar verwachting op 4 februari zijn rentree vieren voor Ajax in de klassieker tegen Feyenoord mits hij wedstrijdfit is.

Zijn laatste wedstrijd speelde Davids namelijk op 20 december, als invaller in het League Cup-duel met Southend United. In de Premier League kwam hij dit seizoen slechts tot negen optredens, waarvan het merendeel als invaller.

24 uur
Tottenham manager Martin Jol zei eerder vanavond al het idee te hebben dat de deal snel ond zou komen. ,,Wij zijn als club in onderhandeling met Ajax en ik heb het idee dat Edgar al rond is met de club. De berichten die ik krijg uit Nederland bevestigen dat. Misschien moeten we gewoon 24 uur wachten en is de deal dan rond”, aldus de manager van de Londense club aan het begin van vanavond tegen Skysports.

Related posts