Speler zelf is akkoord met Ajax: EDGAR DAVIDS NAAR AJAX?

De kans is groot dat Edgar Davids terugkeert bij Ajax. De voetballer heeft volgens ingewijden al overeenstemming bereikt over een contract van anderhalf jaar, zo meldt Het Paroolzojuist. Als Ajax en Tottenham Hotspur, Davids’ huidige club, een akkoord bereiken, zal de 33-jarige middenvelder per direct overkomen.

Davids komt al enige tijd niet meer aan spelen toe in Engeland. Hij had lucratieve aanbiedingen op zak, onder meer uit de VS (zie eerder bericht), maar de Amsterdammer keert het liefst terug naar zijn oude club.

Ajax is al enige tijd op zoek naar een verdedigende middenvelder. Davids, die bij Barcelona met Ajax-trainer Henk ten Cate werkte, is geschikt voor die positie. Gevraagd naar een reactie op de mogelijke transfer, reageerde de advocaat van Davids, Robert Geerlings, niet ontkennend.

Davids speelde vijf jaar (1991-1996) in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Hij won in 1995 onder meer de Champions League en de Wereldbeker met Ajax

Related posts