Ex-Ajacied Nourdin Boukhari per direct naar AZ

AZ heeft zich versterkt met ex-Ajacied Nourdin Boukhari (26). De Marokkaanse Nederlander komt over van het Franse Nantes, waar hij niet meer in de plannen voorkwam. AZ huurt Boukhari voor een half jaar, met een optie tot koop.

Louis van Gaal krijgt daarmee de door hem gewenste linksbuiten. De afgelopen zomer van Ajax overgekomen Marokkaan mocht bij Nantes slechts vier keer in de basis starten en kwam vijf keer als invaller binnen de lijnen. Hij scoorde twee keer.

Voordat Boukhari naar Nantes trok, speelde hij voor Sparta, NAC Breda en Ajax. Dit seizoen speelde hij slechts in negen wedstrijden mee. Nadat Nantes bekend maakte dat hij niet meer gewenst was toonden FC Twente en Celta de Vigo als eerste interesse, maar nu heeft AZ hem dan binnen weten te halen.

Related posts