Ajax weer transfermarkt op na verkoop Rosenberg

Wellicht dat Ajax zich deze transferperiode toch nog gaat versterken. Met het geld dat is vrijgekomen door de transfer van Markus Rosenberg naar Werder Bremen is er ruimte om nog een middenvelder aan te trekken. Ajax incasseert slechts 2,5 miljoen euro voor Rosenberg. De Amsterdamse club bereikte donderdag een akkoord met Werder over de transfer van de Zweed, die het zelf nog wel eens moet worden met de Duitsers.

De transfersom voor Rosenberg en het mogelijk een dezer dagen ook nog vertrekken van Mauro Rosales naar River Plate biedt Ajax de mogelijkheid zich de komende dagen nog eens goed te oriënteren op het aantrekken van een middenvelder. Coach Henk ten Cate heeft al meermaals laten weten een speler voor de middenlinie aan zijn selectie te willen toevoegen.

,,We kijken inventief naar versterking”, aldus technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. ,,Zo kort voor de deadline (31 januari, red.) zal het moeilijk worden, maar uiteraard kijken we voortdurend wat er mogelijk is. Ik reken nergens op, maar het kan snel gaan in deze wereld.”

http://www.ad.nl/sport/article1026374.ece

Related posts