Marcus Rosenberg per direct naar Werder Bremen

Ajax en Werder Bremen hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke overgang van Markus Rosenberg naar de huidige nummer 1 van de Duitse Bundesliga, zo meldt Ajax.nl. De 24-jarige Zweedse aanvaller had een contract bij Ajax tot 1 juli 2009. Markus Rosenberg, die debuteerde op 10 augustus 2005 in het uitduel tegen Brøndby IF (2-2), speelde 63 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse club. Hij scoorde daarin 20 doelpunten. Ajax vangt naar verluidt zo’n 4,5 miljoen euro voor de Zweed.

Rosenberg is als gevolg van UEFA-richtlijnen niet gerechtigd om voor Werder Bremen uit te komen in het lopende EUFA-Cup toernooi, aangezien hij dit seizoen al voor Ajax in dit Europese bekertoernooi heeft gespeeld. Voor hij naar Ajax kwam, was Rosenberg in dienst van Malmö FF en Halmstads BK.

Related posts