Van Geel geeft toelichting op stand van zaken:
‘Besprekingen Heitinga in eindfase, vage interesse voor Rosales en Rosenberg’

Technisch Directeur van Ajax; Martin van Geel, probeert deze weken vooral om spelers met contracten die in 2008 aflopen langer aan Ajax te binden. ,,De onderhandelingen met Heitinga zijn in een eindfase,” aldus van Geel. ,,Daar heb ik een goed gevoel over, die zouden deze week afgerond kunnen worden.” Heitinga staat op het punt een contract tot 2011 te tekenen in Amsterdam.

Andere spelers met wie van Geel ‘in gesprek’ is, zijn Manucharyan, Vermeer en Babel. Verder heeft Van Geel (nog) geen signaal uit Turijn ontvangen, dat Juventus nog deze maand Grygera van Ajax wil overnemen. ,,Zodra we een aanbieding krijgen, zullen we het financiële aspect moeten afwegen tegen het sportieve,” aldus Van Geel. Voor Rosenberg, die zondag niet eens bij de selectie zat, en Rosales bestaat vage interesse. ,,Er ontstaat wat beweging, maar voorlopig blijft het bij een hoop geruchten,” aldus Van Geel.

Een groot voorstander van de tussentijdse transfermarkt in januari is Ajax’ technisch directeur Martin van Geel niet.,,“Zodra de competitie begint in augustus, dan wel wordt hervat in januari, mag het van mij afgelopen zijn.” Ajax voegde deze maand alleen Leonardo toe aan de selectie. Tot nu toe werd nog geen enkele speler verkocht.

Bron: Sportweek

Related posts