Ryan Babel bracht in winterstop bezoek aan Arsenal

Voetbal International meldt in de nieuwe uitgave van het weekblad dat Ryan Babel in de winterstop een bezoekje heeft gebracht aan Arsenal. Hij bezocht daar een wedstrijd van Arsenal en sprak met vertegenwoordigers van de club. Zijn zaakwaarnemer bevestigde het bezoekje. Volgens hem ging het om een prive bezoek en is er niet gesproken over een eventuele transfer. De Ajax spits is momenteel met Ajax in onderhandeling over het openbreken en verlengen van zijn contract. Een gelimiteerde transfersom is momenteel het belangrijkste twistpunt bij de onderhandelingen. Babel zegt wel de intentie te hebben bij Ajax te blijven. ,,Ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Ajax”, aldus Babel.

Opvallend is het bezoek van Babel in ieder geval wel te noemen. Enige tijd geleden wist het doorgaans betrouwbare The Independent namelijk te melden dat Babel bij Arsenal in de picture is als opvolger van de Zweed Ljungberg (zie eerder bericht).

Related posts