President River Plate ontkent rondkomen transfer Mauro Rosales

Terwijl bijna alle Argentijnse media en zelfs de caoch van River Plate melding maken van het rondkomen van de transfer van Rosales naar River Plate (zie eerder bericht) ontkent nu de president van de club dat de transfer al een feit is. Volgens hem zit er nog een gat tussen de vraagprijs van Ajax en het bod van River Plate van meer dan 200.000 euro. Hij liet weten niet vooruit te willen lopen op zaken omdat eerdere transfers van die club op het laatste moment ook mislukten.

Media in Argentinie melden nu dan ook dat er al wel een akkoord zou zijn, maar dat er nog overeenstemming zou moeten worden bereikt over de betalingswijze. Volgens de president van River Plate moet alles voor vrijdag rondkomen. Veel media verwachten dat Rosales al donderdag arriveert in Argentinie.

Zie ook eerdere berichten hierover:
23 januari 2007: ‘Ajax en River Plate akkoord over transfer Rosales’
23 januari 2007: Rosales ziet terugkeer naar Argentinië wel zitten
22 januari 2007: Rosales nu toch weer wel in beeld bij River Plate?
15 januari 2007: ‘Rosales uit beeld bij River Plate’
8 januari 2007: River Plate wil na afketsen transfer Lavezzi nu echt werk maken van Rosales
3 januari 2007: River Plate heeft Mauro Rosales op reservelijstje staan
20 november 2006: Van Gelder: ‘Rosales wil vertrekken’. Speler zelf noemt bericht onzin
18 januari 2006: ‘Ajax wil Rosales toch verhuren aan River Plate’

Related posts