Zes Ajacieden in voorlopige oranje selectie voor oefenduel tegen Rusland

Bondscoaches Marco van Basten en John van ’t Schip hebben 22 spelers opgeroepen voor de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel met Rusland op woensdag 7 februari. Marco van Basten gaat naar het lijkt zes Ajacieden oproepen, dat zijn: Maarten Stekenburg, Urby Emanuelson, John Heitinga, Wesley Sneijder, Ryan Babel en Klaas Jan Huntelaar. Plaats van handeling van het treffen tussen de ploeg van Van Basten en Van ’t Schip en de equipe van Rusland, die onder leiding staat van Guus Hiddink,
is de Amsterdam ArenA.

De volgende spelers maken deel uit van de voorlopige selectie:

Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).
Verdediging: Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Jan Kromkamp (PSV,) en Joris Mathijsen (HSV).
Middenveld: Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), David Mendes da Silva (AZ), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Ajax) en Rafael van der Vaart (HSV).
Aanval: Ryan Babel (Ajax), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Arjen Robben (Chelsea) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag 2 februari bekendgemaakt

Related posts