Rosales ziet terugkeer naar Argentinië wel zitten

Mauro Rosales heeft tegenover het Argentijnse ESPN laten weten open te staan voor een eventuele terugkeer naar River Plate. De laatste twee dagen is de interesse voor River Plate weer actueel geworden (zie eerder bericht). De Argentijnen zouden Rosales willen huren met optie tot koop. Volgens de berichtgeving zou Rosales 2,5 miljoen euro moeten kosten. ,,Ik weet dat River geinteresseerd is en mogelijk een bod gaat uitbrengen. Het zou een mooie kans zijn om naar River te gaan. Maar ik heb het hier goed naar mijn zijn en hoef niet weg. Ik zie wel wat er gebeurt.”

Vorig jaar mislukte een transfer naar River Plate. ,,Maar nu heeft Ajax meer aanvallers en heb ik geen basisplaats. Ik richt me volledig op het voetbal. Als er iets besloten wordt, dan hoor ik het wel” aldus Rosales. ,,Ik moet niet per se weg. Ik ben er zeker van dat ik weer aan spelen toekom. Door een blessure kreeg Tom de Mul de kans. De concurrentie bij Ajax is groot, maar ik heb kansen.”

Zie ook eerdere berichten hierover:
22 januari 2007: Rosales nu toch weer wel in beeld bij River Plate?
15 januari 2007: ‘Rosales uit beeld bij River Plate’
8 januari 2007: River Plate wil na afketsen transfer Lavezzi nu echt werk maken van Rosales
3 januari 2007: River Plate heeft Mauro Rosales op reservelijstje staan
20 november 2006: Van Gelder: ‘Rosales wil vertrekken’. Speler zelf noemt bericht onzin
18 januari 2006: ‘Ajax wil Rosales toch verhuren aan River Plate’

Related posts