Voorbeschouwing Ajax-Utrecht:
Competitiedebuut Leonardo in vrije rol vanaf rechts Live kijken!

Vandaag hervat Ajax na een korte winterstop de competitie. Tegenstander in de ArenA is het FC Utrecht van Foeke Booij. Bij Ajax zal Leonardo zijn competitiedebuut maken. Trainer Henk ten Cate heeft altijd benadrukt, dat de dribbelsterke Braziliaan op alle aanvallende posities uit de voeten kan, maar afgaande op de training van vrijdag zal de Braziliaan zijn opwachting maken als rechtsbuiten, met Klaas-Jan Huntelaar naast zich in de spits en Ryan Babel op de andere vleugel.

Ten Cate: ,,Leonardo is een jongen die je niet vol moet stoppen met opdrachten. Je moet hem een beetje vrije rol geven. Dan speelt hij mensen uit, zet ploeggenoten vrij voor het doel, of hij scoort zelf. Tot nu toe heeft Leonardo een prima indruk op mij gemaakt. Hij is heel rustig, heel relaxed en in de groep praat hij mee over voetballen. Leonardo manifesteert zich wat dat betreft heel goed.”
Of een week vakantie (en een week op trainingskamp in Zuid-Afrika) voldoende is geweest om enigszins op adem te komen na de eerste seizoenshelft zal moeten blijken. ,,In principe is een week te weinig,” aldus ten Cate. ,,Maar het heeft ongetwijfeld heilzaam gewerkt.

Ten Cate beschikt voor de wedstrijd tegen FC Utrecht over een vrijwel fitte selectie, alleen derde doelman Kenneth Vermeer en de Spanjaard Roger zijn geblesseerd.

Utrecht mist verdedigers
Foeke Booij heeft een aardige puzzel op te lossen, voor de wedstrijd tegen Ajax. Naast Francis Dickoh en Sander Keller, is ook Braafheid niet fit genoeg om te spelen. Daarmee mist Booij drie verdedigers. FC Utrecht heeft Jairzinho Valentijn uit het 2e toegevoegd aan de selectie, om in elk geval nog verdedigers op de bank te hebben.

Volg AJAX-Utrecht gratis live via internet!
Voor alle Ajax supporters die vandaag niet in het stadion kunnen zijn, en de 22 utrecht supporters die vandaag niet meereizen met hun clun, is er het alternatief om via internet te kijken. Dat kan betaald maar ook is er meestal ergens een gratis stream. Hoe het werkt? Lees dat in het nieuwsbericht dat wij onlangs publiceerden. Lees echter ook dit aanvullende nieuwsbericht over kijken via Planet.nl
Op GoalTV2 wordt het ook uitgezonden. Verder kan je in het forum van voetbalinbeeld ook wel een sopcast kanaal vinden dat is ook met nederlands commentaar maar een wat mindere kwaliteit.Voor de goede orde: Wij hebben geen betrokkenheid bij deze streamings!

Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win!
Ajax is favoriet voor de winst tegen Utrecht. Voor een overwinning van Ajax wordt 1,6 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 4,65 keer en voor een zege van Utrecht 8,4 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×1,30= 19,50euro! Unibet heeft een speciale actie dat als je je via

Related posts