Ajax dichtbij akkoord met Heitinga en Babel

Ajax en Johnny Heitinga zijn bijna tot een akkoord gekomen over contract-verlenging, zo meldt Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. ,,We zijn in de eindfase”, aldus de technisch directeur. ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat we eruit komen.” De huidige verbintenis van Heitinga loopt nog door tot de zomer van 2008.

De international zal waarschijnlijk een contract tekenen dat hem tot medio 2011 aan Ajax bindt. Heitinga maakt sinds september 2001 deel uit van de A-selectie.

Ook Ryan Babel zal waarschijnlijk op korte termijn een nieuw contract tekenen. De jongeling staat de laatste weken in het middelpunt van de belangstelling. Zijn naam wordt met veel grote clubs, waaronder Arsenal, in verband gebracht, maar Babel wil voorlopig in Amsterdam blijven.

,,Ik houd me daar persoonlijk niet mee bezig”, zegt de spits tegenover Novum over de contractbesprekingen met Ajax. ,,Ik let alleen op het voetbal en hoor achteraf wel wat er gebeurt. Ik ga ervan uit dat mijn begeleidingsteam er wel uitkomt met Ajax. Ik ben nog lang niet klaar bij Ajax, dus dat moet wel goed komen. Eerst nog een titel winnen.”

Related posts